Archives

Lucas Verhaegen

Lucas Verhaegen is sinds begin 2013 zelfstandig lifecoach . Geweldloze (of verbindende) communicatie vormt tot op heden een belangrijke inspiratiebron in zijn werk en zijn leven . Lucas gaf mee vorm aan de verschillende pubers en de teksten rond verbindende communicatie.

Linda van

Linda van de Graaf is textielingenieur en in haar loopbaan internationaal bezig met alle aspecten van tijdstudie . Zij werkte als senior innovation engineer bij P41.

Kim Rutten

Kim Rutten speelt de vervanger van de trainer . Hij is een chemisch ingenieur die in zijn loopbaan verschillende jaren service verleende binnen de Europese petrochemische nijverheid . De afgelopen drie jaar heeft hij zich onder andere verdiept in TRIZ en moderne industrial engineeringmethoden om daaruit nieuwe tools te ontwikkelen, zoals het parametermodel . Intussen geeft hij opleidingen procesinnovatie en zet hij de uitdagingen van bedrijven om in concrete doorbraken in vrijwel alle sectoren.

Tom Peeters

Tom Peeters is freelance journalist, copywriter en fictieschrijver uit MolGinderbuiten . Is vaker ‘ginder’ en ‘buiten’ dan in Mol . Na talrijke omzwervingen, van Indonesische vulkanen tot Finse sauna’s, is hij nu neergestreken in Estland als Oostzeecorrespondent. Verhalenverteller en digitale nomade in hart en nieren .

Annemie Morbee

Annemie Morbee formuleert graag in duidelijke bewoordingen wat anderen te vertellen hebben . Na een journalistieke carrière van vijftien jaar runt ze haar eigen schrijversbureau en (her)schrijft artikels, persberichten, brochures, websites, speeches, boeken . Ze is copywriter voor Grenzeling, durven buiten de sector kijken.

Dr . Engelien

Dr . Engelien Lannoo is assistent klinische psychologie aan de Universiteit Gent, vakgroep Psychiatrie en Neuropsychologie en neuropsycholoog bij het Centrum voor Locomotorische en Neurologische Revalidatie van het UZ Gent . Zij publiceert internationaal over neuro- en medische psychologie.

Jan Hoet

Jan Hoet is psycholoog-psychotherapeut . Hij volgde een opleiding systeemtheoretische therapie en de masterclass contextuele therapie . Jan heeft momenteel een zelfstandige praktijk contextuele therapie, maar heeft ook ruime ervaring in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg . Hij was bestuurslid van de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeeminterventie van 2003 tot 2012 en is stichtend lid van de Belgische vereniging voor geweldloos verzet . Jan Hoet is erkend opleider en supervisor bij de BVRGS en lid van NVRG en VCW . Voor Leren over Leven werkte Jan als opleidingscoördinator tot juni 2012 . Momenteel is hij docent en supervisor.

Tom Geerinckx

Tom Geerinckx speelt Tom, de peter van Jenny . Hij is militair en actief in crisis- en changemanagement in diverse bedrijven.

Veerle Follens

Veerle Follens speelt Veerle, de vrouw van Jo . Zij is ingenieur-architect, mama van twee kinderen, Master in Real Estate (MRE) en volgde de Interactionele Vormingstherapieopleiding.

Delphine Devos

Delphine Devos speelt Delphine, de moeder van Eveline . Zij studeerde in 2010 af als handelsingenieur aan de Universiteit Gent . Hoewel ze het schrijven vanuit het standpunt van een bankmedewerker als een niet zo’n gemakkelijke uitdaging ervoer, kreeg ze er gaandeweg plezier in . Zo goed mogelijk heeft ze zich ingeleefd in de financiële wereld . Haar eigen inzichten vanuit een engineeringsstandpunt probeerde ze te vertalen naar deze sector.